Търсене в този блог

Анкета

Уважаеми родители,
Вие вече виждате част от занятията ни по английски език. Във връзка с развитието на този блог и подобряване на работата ми с Вашите дечица, Ви моля да се включите в анкетата /в дясната част на страницата/ и да споделяте мнението си в коментари към отделните статии.  
С пожелание за пролетно настроение,
Дарина Попова

2 коментара:

  1. Здравейте! Сигурна съм,че полагате много усилия да учите нашите деца,но ние родителите не разбира ме много какво точно е учила на самия ден в който се е състоял часът,та дори и преди това.Имам предвит за децата от 1-ва група в ЦДГ "Златно зрънце". Ако е възможно бих ви помолила на таблото над шкафчетата на децата да пишете думичките които сте учили на деня в който се е провел часа,за да можем ние родителите да помагаме на децата ни да ги научат тези думи.

    Благодаря ви!

    Приятен ден!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Уважаеми родители, във всички детски градини след ВСЯКО занятие в специална папка /тетрадка/ записвам какво сме правили - ако има нови думи, стихче, песничка, игри и упражнения за затвърдяване и др. Специално в "Златно зрънце" тази папка стои на катедра между салона и вратата на съблекалнята на І група, във фоайето на първия етаж. Освен това в помощ са и книжките, по които работим /оцветяваме ИЛИ показваме/ на всяко занятие. Хубаво е те да са на разположение в шкафчетата на децата в дните на занятията. Така и самите деца ще могат да посочат какво са правили, къде госпожата им е сложила наградка.
      Чудесно е че имате желание да помагате и за английския! Тези деца, които получават подкрепа и помощ и вкъщи са по-самоуверени, знанията им са по-трайни и с лекота научават новото.
      Благодаря за повдигнатия въпрос! Желая Ви много слънчеви усмивки!

      Изтриване